返回列表 回復 發帖
原帖由 yang5301 於 2008-1-16 11:44 AM 發表
大家好。。好久不见大家咯。。。
哈囉
大頭 yang

原帖由 yang5301 於 2008-1-16 12:00 PM 發表
but i long time din came in say hello lo..how a u ???:014:
aaaahhhhh
not too bad la !!!
迪士尼樂園歡迎你

回復 #3496 woofy 的帖子

做么叫我大头yang??
我头很大??
剛加入家族,來打個招呼~~
各位好
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-1-16 02:12 PM 發表
剛加入家族,來打個招呼~~
各位好
終於肯嚟la...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:01 PM 發表

終於肯嚟la...
乜野叫”終於”呀~~
都係遲個几日啫:onion14:
救命...x家豪族又有game...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:09 PM 發表
救命...x家豪族又有game...
咁不如你都出下d game啦~~
講真佢地果個game我都想玩下
其實我個簽名都在玩......
原帖由 viento 於 2008-1-16 04:11 PM 發表

我諗左好多la...成個家族得我一個人諗....你都幫手諗d la...
原帖由 viento 於 2008-1-16 04:11 PM 發表

我都留2左你個msn好耐

what is 我估錯這個世界得到教訓

不如就用''我估錯這個世界得到教訓''你呢個la...

獎金$500萬...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:13 PM 發表

我諗左好多la...成個家族得我一個人諗....你都幫手諗d la...
我諗野好笨架~~
唔好叫我做腦,我自認冇腦:onion14:
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:14 PM 發表

我都留2左你個msn好耐

what is 我估錯這個世界得到教訓  
我迷有寫清楚咗lor~
你睇唔到我寫叫猜乜咩??
原帖由 viento 於 2008-1-16 04:18 PM 發表

我諗野好笨架~~
唔好叫我做腦,我自認冇腦:onion14:
唔叫你做腦...咁你想我叫你做咩ar...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:16 PM 發表

不如就用''我估錯這個世界得到教訓''你呢個la...

獎金$500萬...
奬金好勁~
我可唔可以自己估返呀??
再唔係...出題者有冇奬金呀?