返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-1-16 04:41 PM 發表

喔~~
如果我話...我以前好討厭依個歌手
但因為有人同我講我個ex個樣好似依個歌手
所以我就走去聽依個歌手的歌,就中意咗依首歌
而且~~開始對個歌手有好感~~
咁講,你相唔相 ...
你睇我幾了解你
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:48 PM 發表

你睇我幾了解你
懶醒~~~我唔講你聽,你知咩
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
我一早咪問左係咪同你個ex有關lor...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:51 PM 發表
我一早咪問左係咪同你個ex有關lor...
我係話~~我唔講俾你知我有ex, 你會估到咩~~
原帖由 viento 於 2008-1-16 04:53 PM 發表

我係話~~我唔講俾你知我有ex, 你會估到咩~~
係...我估5到...

我重以為你係天真無邪小女孩添...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:56 PM 發表

係...我估5到...

我重以為你係天真無邪小女孩添...
你咁講係乜野意思呀
原帖由 viento 於 2008-1-16 04:57 PM 發表

你咁講係乜野意思呀
咁人地真係以為你係''天真無邪小女孩''丫嘛...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 05:01 PM 發表

咁人地真係以為你係''天真無邪小女孩''丫嘛...
天真 = 白痴
無邪 = 無知
原來我以前响你心目中係一個又白痴又無知的人
原帖由 viento 於 2008-1-16 05:05 PM 發表

天真 = 白痴
無邪 = 無知
原來我以前响你心目中係一個又白痴又無知的人
下...咁可愛溫柔善良美麗大方賢良淑德夠未...
我打完都想...

原帖由 洛仔 於 2008-1-16 05:11 PM 發表
我打完都想...

咁你死得未:onion14:
仲諗住同你講我諗到個遊戲
依家唔駛啦~~:onion05:
原帖由 viento 於 2008-1-16 05:15 PM 發表

咁你死得未:onion14:
仲諗住同你講我諗到個遊戲
依家唔駛啦~~:onion05:
:onion05: 快快快快快快快快快快快

火燭車火速的到歩...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 05:21 PM 發表

:onion05: 快快快快快快快快快快快

火燭車火速的到歩...
同你上次估電影差唔多
不過今次估TVB每年舉辦的香港小姐
估冠軍,亞軍,秀軍,最上鏡小姐,友誼小姐..依5個大奬
可以分開估到1個就1個奬金,估晒5個就最多奬金
然后...唔可以重復,但可以補答
每人最多可以玩3次
其實好容易,答案上網一搵就有:onion14:
原帖由 viento 於 2008-1-16 05:33 PM 發表

同你上次估電影差唔多
不過今次估TVB每年舉辦的香港小姐
估冠軍,亞軍,秀軍,最上鏡小姐,友誼小姐..依5個大奬
可以分開估到1個就1個奬金,估晒5個就最多奬金
然后...唔可以重復,但可以補答
每人最多可以玩3次
其實好 ...
或者我改一改...叱咜..
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 05:38 PM 發表

或者我改一改...叱咜..
吪咜...都好WOR~~
咁我都可以玩埋一份
十大勁歌金曲又點呀?