返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-1-19 12:23 PM 發表

今朝早醒嗎
眼訓當然要去訓啦~~
成日食冰糖葫蘆
小心食到爛牙
魚旦嚟架...

回復 #3794 woofy 的帖子

fd or hd? which one is good?
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 12:21 發表

邊方面ge master...?
Teach me play stock ar ma ! :onion18:
Haha ! I saw Mr. weather is online tim !! :014:

~ boyboy 俱乐部 ~

回復 #3787 woofy 的帖子

你在fd叫咩名

回復 #3795 felixng2007 的帖子

我地大天使有乜野問題呀?~~
可能係你唔了解佢啫.
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 12:24 PM 發表

魚旦嚟架...
魚旦....好想吃呀
好耐冇食啦,仲有臭豆腐
so many ppl here blow wqater today~

回復 #3800 viento 的帖子

wah!! 我必定了解佢  佢依家係都 doing what i also know
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 12:24 PM 發表

魚旦嚟架...
好笑呀!!
冰糖葫蘆!! 我都冇稔過!
我都係稔佢係魚旦!

回復 #3799 wellcometochess 的帖子

woofy.........我 felixng2007

回復 #3805 felixng2007 的帖子

慢慢取得積分 10 點以上
點樣取積分
原帖由 felixng2007 於 2008-1-19 12:29 PM 發表
woofy.........我 felixng2007
我知黎做乜呀??

原帖由 viento 於 2008-1-19 12:27 PM 發表

魚旦....好想吃呀
好耐冇食啦,仲有臭豆腐
去食low...你今日咁得閒...

回復 #3806 wellcometochess 的帖子

我都想知 我麻問你 你問番我

回復 #3803 felixng2007 的帖子

咁即係你同佢好熟啦~
咁算唔算朋友呀~~
朋友係唔係唔應該講人壞話呀