返回列表 回復 發帖
原帖由 Darkn3t 於 2008-2-16 13:36 發表
i still need 4k to up my lvl
i still need 10000 to up my lvl,too
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
i cant imagine how long i need to take to reach ur lvl
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
假書僮,你叫我加入~~

=.=

但我好像不够资格~~
你好啊不破。。欢迎加入。
原帖由 完颜不破 於 2008-2-16 20:46 發表
假書僮,你叫我加入~~

=.=

但我好像不够资格~~
完颜不破兄弟,你够資格加入兄弟幫。你可能誤會原始人等級不能加入,原始人等級加入時只係無見習忍者以上等級獎金咁多。當你努力成為見習忍者後,我會再補給你獎金的。請各位兄弟姊妹到這个標題支持下完颜不破兄弟http://www.tvbnow.com/thread-271240-1-1.html

假uncle你好偏心哦。。我发自贴时又不见你帮我宣传
原帖由 Darkn3t 於 2008-2-17 00:25 發表
假uncle你好偏心哦。。我发自贴时又不见你帮我宣传
哈哈,sorry monkey 大肚臍。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 假書僮 於 2008-2-17 01:15 發表

哈哈,sorry monkey 大肚臍。237834
什么是monkey大肚臍啊?
原帖由 Darkn3t 於 2008-2-17 01:28 發表

什么是monkey大肚臍啊?
Sorry Monkey 大肚臍只係兒時順口流,即係講sorry加少少順口嘅說話。
原帖由 假書僮 於 2008-2-17 12:29 發表

Sorry Monkey 大肚臍只係兒時順口流,即係講sorry加少少順口嘅說話。
不明白
我小時候年代好多小朋友嘅口頭禪。即係講sorry加少少順口嘅說話。
我也是不明白啊!:019:
看来我跟uncle还是有代沟。。好像明白。。又好像不明白。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-2-18 19:05 發表
看来我跟uncle还是有代沟。。好像明白。。又好像不明白。。
救命呀!
原帖由 假書僮 於 2008-2-18 20:26 發表

救命呀!
你是不是像说是你家乡的口头禅?
喊救命也没用啊。。我和杰少都不明白