返回列表 回復 發帖
: s4 o: x0 u. y# ~咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
) I# L6 P8 ~4 w0 Q. X- o" z的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。, V$ ?1 S% P( q, R/ l4 N
29420042942006# q7 _0 \' S* @3 h
2942005tvb now,tvbnow,bttvb5 @: K) ]3 s, F4 J; h, H
leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
公仔箱論壇& C/ T9 [- s& ^' N- C

m1 W+ |" [* \; R) r3 j一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!
- ~( S: B# {9 \9 C$ [pknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
  t3 x& j- W$ U8 J# E/ uwww2.tvboxnow.com係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!www2.tvboxnow.com5 W( C% W$ b! G2 c" M
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Q0 T+ O, b; u4 Z
最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!公仔箱論壇/ H4 C1 u) S7 e0 Q( m" X
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...
. m6 X6 ~9 j* v最後期待這套勵志 ...
' l7 L; `# S5 F- J7 G6 Wwww2.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
2 R9 v: y/ p7 t) Etvb now,tvbnow,bttvb係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
2 ~1 V2 e6 j6 o3 u9 W
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
7 J* `5 t7 w4 a% x1 }1 Jtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
* {' M- |5 X& c4 L! B
0 z* A- c( f/ M( j  I2 U9 H; {
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。
9 C8 r6 c$ g$ f' R5 e公仔箱論壇
* U' [1 n$ [. o但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。# I2 W: n3 P0 U" ^1 m5 ^
" M! h" @7 [/ k( ~2 W: R" y
看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

1 \$ T/ w* X5 i. f2 z8 {

( S8 D+ o4 Z2 r8 @2 Y( d因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...
. l$ U; d/ O' y, [$ rtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
5 @* o0 p: n% L
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
7 [" J3 S6 y5 c8 U  k公仔箱論壇想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?www2.tvboxnow.com& o' g7 m7 f) _+ d: b

6 w7 G- ^; V  T3 `, e: j; K
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
  ~* z8 p+ c8 g; c0 wtvb now,tvbnow,bttvb除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
3 P* Q- o8 R: y唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
1 F7 o, {* `+ g) H' y% \想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
+ X- g# j: k1 z5 Ltvb now,tvbnow,bttvb) `' \1 ]# m& D

: Q% o. u3 Q$ W! W# f# m  K% }0 c% X* w公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
公仔箱論壇$ P$ Y6 X1 z5 W! x! i& {7 t
公仔箱論壇* i9 K4 `2 c. {5 S1 R" j/ Y/ f
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, 公仔箱論壇/ c( p' w9 L' o; C& s! ]$ M
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
* L. x. h  b; k* {% X0 b0 b# x, B" stycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
- G* b% U" F  N5 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  V% s  T0 {3 }% C2 N  ~  C
可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
5 c7 T8 |2 h. k; \/ [+ Qwww2.tvboxnow.com除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: @9 {0 L% v1 j! s* D9 a
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
www2.tvboxnow.com) Y+ z4 Q+ v+ h
呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。
2 n+ A# v7 w3 R2 I5 Ntvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件