返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending公仔箱論壇5 }5 B+ m) M+ b! n
大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
9 L% s5 h. b7 j7 N9 Z9 Ytvb now,tvbnow,bttvb係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。  E  t& g$ d2 F6 k% [/ b) Z
不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
4 E+ B1 n" C( L1 l' L6 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; _' d" ?% q" |* U8 e9 a
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。www2.tvboxnow.com1 h4 C  ^* N) z% G
www2.tvboxnow.com+ e/ y4 I6 m3 U6 z; I6 k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
+ k' d1 }) _, `8 Uwww2.tvboxnow.com2946635
5 L% z  q: Y3 L- \0 V2946638
2 H' R) X1 S* r" P2 g( Mleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
6 b6 h* I* M4 o4 U. v' C" iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇" K* a# f4 v3 E$ @
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 |" {3 U" d3 [! ]
$ j7 e2 O9 P! k1 Q  P6 l0 Y3 y! q9 T( c2946638
0 I- o0 @& ?+ sleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
公仔箱論壇; _  }9 J  w- E- `2 e$ K  z4 B7 x4 y8 i
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
5 U8 r! u- q: D) Utvb now,tvbnow,bttvb
$ s4 `4 U, S" x+ \+ m+ F+ t: q5 M/ ]. Ctvb now,tvbnow,bttvb
- F& Y7 B& I' \6 J7 }$ ^; @www2.tvboxnow.com
) a  C% g! d7 @1 o, j7 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
; [6 s5 ^! n. e; {; m, G$ cwww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
2 L( ?9 e' ^1 e5 S: b. Xtvb now,tvbnow,bttvb本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。
. U' W% ~  {, E( t7 u8 ~琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......tvb now,tvbnow,bttvb4 `1 w5 N9 F2 T4 I" U! V, q

9 C, d0 o; x7 x$ _( Gtvb now,tvbnow,bttvb3 X2 q7 ]% L' d+ ?
+ A, [+ }/ \( Z! x咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* z) R* z/ T- Z: n
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
1 |4 _6 k2 f( V+ G
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
; @  j7 O0 |4 R3 a; @" J公仔箱論壇寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
3 X0 M+ ~9 Q* C: u2 Gtvb now,tvbnow,bttvb
tvb now,tvbnow,bttvb- B5 P* u$ S* Z# a- b3 G
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
. k8 m$ T! A9 `& {& ?2 M' P( [mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
& d$ F" ]4 u0 L! {4 n- QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 \4 T, a* C8 N6 L2 T: x
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇tvb now,tvbnow,bttvb; G. q( [$ A' }% |* M+ T, q3 F
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
5 f: I- m1 C: D5 |/ ]1 Q* m我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
( @, y& j0 c, ]$ [tvb now,tvbnow,bttvb寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。公仔箱論壇, ~: {# l  t: A% v. N6 |% v
2947135TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Y/ o" F* X1 w  ]1 g3 R/ E( R# x
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
. f8 N1 j6 B! G/ D# s$ x
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 d$ Y, O( y  C& l1 ]; F  z1 P
咁老比人打patpat?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 F/ m. y$ H' y$ Y, I; q

- J$ Y9 f6 q  G- u公仔箱論壇嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
0 N8 m8 P7 E( n& K# Dtvb now,tvbnow,bttvb我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...www2.tvboxnow.com: }: m; _- ~3 H4 {
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 i  d7 e! ~4 H. n' j

6 w1 W: }# w" c1 C都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
2 l$ N* I" z' F/ C' O9 X3 Owww2.tvboxnow.com所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

, r1 W, \7 O* w5 Q0 d8 m) d

* S6 b: H! u! S$ p% [7 S: ctvb now,tvbnow,bttvb都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,公仔箱論壇2 E- i% ~$ B8 ?0 E& I) O
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...公仔箱論壇5 z8 K3 E8 M7 ~1 c$ h# U
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
* J9 H5 O' v5 ?, @2 F* dtvb now,tvbnow,bttvb
9 Z8 U, {. w2 x5 M: L2 m7 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
- c( W- o- a4 V# k# @  U. C2 Vwww2.tvboxnow.com1 G6 u6 V( z' s8 }* e8 y6 Q
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排tvb now,tvbnow,bttvb8 T, [' M! o% O) j7 l, S; [+ ^% E
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 s3 U2 p9 W) ^0 \  q4 D: g
啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?