返回列表 回復 發帖
原帖由 Qkwow 於 2008-7-12 04:58 PM 發表
三倍經驗卡又唔見咁平
3倍我冇晒啦 ,打到1張2倍卡給你

成功贈送給 Qkwow 1 個 雙倍經驗卡!
@___@ tooo long didnt lvling le >""< summore everyday work work work
原帖由 demoncross 於 2008-7-12 05:27 PM 發表
@___@ tooo long didnt lvling le >""< summore everyday work work work
唔緊要啦,工作要緊,有時間記得上來tvbnow

成功贈送給 demoncross 1 個 雙倍攻擊卡!
原帖由 bubu1109 於 2008-7-12 01:47 PM 發表

這個物品值錢哦  ,恭喜你呀baby (babababy簡稱)
我打到两个了哦
~~~孤独是一种情调...有时比承诺更可靠~~~
佬大
可以給我一些復活寶石嗎?????????
原帖由 Qkwow 於 2008-7-12 05:07 PM 發表
必殺之劍  武器 在攻擊怪物有機會施展一擊必殺之技能

用來對付巡警咪有機會"隊"死
试下用法师,我试过打死巡警很多次了 他的钱掉超多的
原帖由 doctor.n 於 2008-7-12 07:42 PM 發表
佬大
在家族仓库能拿啊
bubu1109 我夠2轉啦~~可唔可以俾王者裝備我??
原帖由 doctor.n 於 2008-7-12 07:42 PM 發表
佬大
成功贈送給 doctor.n 20 個 復活寶石!
原帖由 topone424 於 2008-7-12 07:48 PM 發表
bubu1109 我夠2轉啦~~可唔可以俾王者裝備我??
當然冇問題啦

成功贈送給 topone424 1 個 王者之劍!

成功贈送給 topone424 1 個 王者之墜!

成功贈送給 topone424 1 個 王者頭盔!

成功贈送給 topone424 1 個 王者聖甲!

成功贈送給 topone424 1 個 王者疾靴!

神秘寶石

神秘寶石你在那里我很想念你!
很久没打到神秘寶石了!
现在一直打到喜糖!
我还是比较喜欢神秘寶石多点!
多謝~~~~~~~~~~
原帖由 jjj9930 於 2008-7-12 08:02 PM 發表
神秘寶石你在那里我很想念你!
很久没打到神秘寶石了!
现在一直打到喜糖!
我还是比较喜欢神秘寶石多点!
哇,你好晒哦
原帖由 jasonlcs87 於 2008-7-12 08:44 PM 發表

哇,你好晒哦
你在该吗
我兩樣都打唔到呀

希望快D打到神秘寶石同喜糖,冇晒錢用