返回列表 回復 發帖
原帖由 steve86 於 2008-10-11 10:30 PM 發表

我都是5check其他人。。。
只靠自己feel买人。。
心水清嘛。。。
哈哈steve兄对自己嘅眼光好有信心!
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-11 10:33 PM 發表

哈哈steve兄对自己嘅眼光好有信心!
5是啦。。。惊睇多咗5知买边过仲衰。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-12 05:26 PM 發表

哈哈!没正式恭喜你加入 TVBNOW 版主 大家庭。
利记以后靠嗮你啦。。。。
有乜问题都欢迎你同在座 版主puma兄商量,
我相信大家都係利迷 沟通上 绝对冇问题。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-8 02:49 PM 發表

建议WLT 兄嘅TIPS(帖士)可以开侅 [足球投注攻略討論區]以便带旺果区。

可能到时有会员跟你心水,然后请你吃嘢都没定。
但是那一区还是很静
原帖由 wlt1110 於 2008-10-13 02:54 PM 發表

但是那一区还是很静
哈哈。。。WLT兄返嚟啦。。。
点啊??好唔好玩呢??
多谢嗮你嘅[签名处]帮手打广告。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-12 10:56 PM 發表

我相信大家都係利迷 沟通上 绝对冇问题。 ...
我都要恭喜下 Steve兄。

做左版主要带携下细老啊。。。
原帖由 devin 於 2008-10-13 07:58 PM 發表

我都要恭喜下 Steve兄。

做左版主要带携下细老啊。。。
哈哈。Devin兄虽然呢期冇做队长,
但唔知有乜内幕消息想同细佬分享下呢??
Torres仲会唔会场场入波??
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-13 08:03 PM 發表

哈哈。Devin兄虽然呢期冇做队长,
但唔知有乜内幕消息想同细佬分享下呢??
Torres仲会唔会场场入波??
我怕你看到我暂时的阵容你会呕血哦。

我真是担心下期会超低分。

不过还有大把时间去选
原帖由 devin 於 2008-10-13 08:06 PM 發表

我怕你看到我暂时的阵容你会呕血哦。

我真是担心下期会超低分。

不过还有大把时间去选
哈哈。。。可以靠自己眼光嚟买人的确可以一博!
而我就好难 更换球员 啦。。。
因为大多数都已经 起价,
要卖又 唔适得。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-13 08:12 PM 發表

哈哈。。。可以靠自己眼光嚟买人的确可以一博!
而我就好难 更换球员 啦。。。
因为大多数都已经 起价,
要卖又 唔适得。。。。
我都有几位起价球员给我狠心的卖了。

如果他们有表现就激死我咯
我要攞返我失去嘅野
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-10-13 08:30 PM 發表
我要攞返我失去嘅野
哈哈!你绝对有呢個实力!
恭喜嗮肥猫兄。

回應 jacksonkua 第 1062 篇文章

睇嚟好難咯。。。

多得你地班大佬背后射住射住
喵喵喵
原帖由 steve86 於 2008-10-12 05:26 PM 發表

HAHA...AGREE AGREE..ME TOO..
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-12 10:56 PM 發表

我相信大家都係利迷 沟通上 绝对冇问题。 ...
恭喜恭喜晒STEVE兄 呀。。希望你能把利记俱乐部带上另一个层次。。
把TVBNOW利物浦俱乐部成为最旺,"最逻辑",最专业,最多球迷的区。。
加油,加油,加油
YOU'LL NEVER WALK ALONE