返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-10-13 02:54 PM 發表

但是那一区还是很静
当TIPS 来得准时就不一样了。。。
到时WLT兄的招牌就可以擦亮亮了。。

一个贴士200-没问题+出书。。财源滚滚来。。<难得tvbnow给予你一个平台去宣传>
原帖由 feimiao0 於 2008-10-13 08:30 PM 發表
我要攞返我失去嘅野
没问题。。。我对你予你的眼光很有信心。。
原帖由 feimiao0 於 2008-10-13 09:45 PM 發表
睇嚟好難咯。。。

多得你地班大佬背后射住射住
哈哈。。。入得嚟呢度大家都係球迷,
但如果有机会 希望可以爬你头,
然后攞迈個 冠军。
原帖由 canz85 於 2008-10-14 07:30 AM 發表

一个贴士200-没问题+出书。。财源滚滚来。。
係啊!  WLT兄未出书之前可以去 攻略区 试探下Market反映。
可能TVBNOW会出现 "WLT包准" 都没定。
原帖由 canz85 於 2008-10-14 07:30 AM 發表

一个贴士200-没问题+出书。。财源滚滚来。。
多谢canz少看好,倒是你帮我收“波揽”
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-14 04:16 PM 發表

係啊!  WLT兄未出书之前可以去 攻略区 试探下Market反映。
可能TVBNOW会出现 "WLT包准" 都没定。
多谢jackson建议。。。。。到时我一定取一个“tokong”的招牌名字
hi jacksonkua heng!!! this week (week 9) team got change!!

組合名字: 至尊紅魔

教練名字:wlt1110
隊長名字:HIDE
會員名字:joshlier
會員名字:nikotina
會員名字:feimiao0

thx ur help!! & ma fan sai!!!
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
原帖由 joshlier 於 2008-10-15 05:17 PM 發表
hi jacksonkua heng!!! this week (week 9) team got change!!

thx ur help!! & ma fan sai!!!:022 ...
OK DONE!
原帖由 joshlier 於 2008-10-15 05:17 PM 發表

thx ur help!! & ma fan sai!!!:022 ...
wow。。。wlt兄做队长。。。怕怕。。
留番条路卑细佬。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-15 08:22 PM 發表

wow。。。wlt兄做队长。。。怕怕。。
留番条路卑细佬。。。  
wlt兄要同我打对头,
下一期大家都係教练,
真有趣。。。。。。
有jackson兄做教练,

steve兄做球员,

《TVBNOW》梦幻足球 这个礼拜一定 dim 啊!!!
原帖由 devin 於 2008-10-15 09:16 PM 發表

steve兄做球员,

相信我既低潮都係時候結束了
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
will 《TVBNOW》梦幻足球 2nd again??
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
原帖由 joshlier 於 2008-10-16 12:00 AM 發表
will 《TVBNOW》梦幻足球 2nd again??
"coi..........."
冠军相来加!!!
原帖由 devin 於 2008-10-15 09:16 PM 發表

steve兄做球员,

哈哈!我都係想做一個星期玩下,
之后希望你或steve兄能够接班。