返回列表 回復 發帖

積分兌換功能已經開通

无印良品 2009-1-5 09:50 AMTVB 2000000 元功勳 2000 點積分兌換
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
多谢贵猪的通知。。
富豬....今日甘醒神....竟然霸頭位....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 09:56 AM 發表
富豬....今日甘醒神....竟然霸頭位....
哈哈。。贵猪的场喔。。
我点都会来撑场的。。
功勋目前还看不出有什么作用,但TVB却实实在在可以玩游戏和做任务,不可以互换,失望。
兑换黎做咩架?
多谢通知啊...等想换就去啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 lhy92725 於 2009-1-5 11:25 AM 發表
兑换黎做咩架?
有錢人換嘅...

你無錢都系唔好換啦....
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 02:59 PM 發表

有錢人換嘅...

你無錢都系唔好換啦....

无印良品哥哥, 可以話我知去邊度換呀?唔該!
原帖由 manyiu 於 2009-1-5 03:08 PM 發表

控制面板 -> 積分交易
remember to pick 積分兌換......not 積分轉賬  

原帖由 blueocean 於 2009-1-5 03:11 PM 發表

控制面板 -> 積分交易
remember to pick 積分兌換......not 積分轉賬  
唔該 Blue Blue! 快D訓覺啦, 明天開學啦!
原帖由 manyiu 於 2009-1-5 03:15 PM 發表

唔該 Blue Blue! 快D訓覺啦, 明天開學啦!
no ar....still winter break......but I do have work tomorrow

原帖由 manyiu 於 2009-1-5 03:08 PM 發表

...哇噻...你甘有米...應該可以換個論壇元老番嚟啦...

原帖由 无印良品 於 2009-1-5 03:20 PM 發表

...哇噻...你甘有米...應該可以換論個壇元老番嚟啦...

无印良品  哥哥, 請問做論個壇元老有乜野好處呀?
請問換了是不是可以做 VIP
外星貓E生