返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2009-1-5 03:26 PM 發表

无印良品  哥哥, 請問做論個壇元老有乜野好處呀?
據我所知....論壇元老,目前仲無一個

如果你系論壇元老,你就破了VBNOW嘅記錄啦

一人之上,萬人之下

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 CC517 於 2009-1-5 03:29 PM 發表
請問換了是不是可以做 VIP
兌換積分不等同VIP

VIP是要申請的,不過你兌換積分達到要求

一直可以成為VIP
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 03:30 PM 發表

據我所知....論壇元老,目前仲無一個

如果你系論壇元老,你就破了VBNOW嘅記錄啦

一人之上,萬人之下

唔好啦! 有壓力呀!
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 03:32 PM 發表

兌換積分不等同VIP

VIP是要申請的,不過你兌換積分達到要求

一直可以成為VIP
VIP 必須要有貢獻, 唔一定有 $$$ 就得嫁喎!
原帖由 manyiu 於 2009-1-5 03:48 PM 發表

唔好啦! 有壓力呀!
乜你換左甘多啦,你已經系伯爵爵位啦...

可憐我仲未到將軍級...
原帖由 manyiu 於 2009-1-5 03:51 PM 發表

對對對....所以積分都系達到甘上下先得....

到時再申請....

原帖由 manyiu 於 2009-1-5 03:51 PM 發表

一天到晚在這裡打躉, 算不算貢獻.
外星貓E生
當然算啦...你一直默默系吹水區為吹水區貢獻....

原帖由 CC517 於 2009-1-5 03:57 PM 發表

一天到晚在這裡打躉, 算不算貢獻.
原來咁都算呀? 我地好多貢獻啦! 哈哈!
我要黎冇用
born to die
你已經系版主啦,仲要嚟做乜喔...

谁讲没TVBNOW论坛元老

Q版皮利斯在半年前已经是TVBNOW论坛元老(1500万积分(15,000,000))。。。

水晶人是亲王( 1000万积分 (10,000,000))

请看他的积分表。。。

没有16667000000(166亿)都不用想买论坛元老。。。如果没算错的话,应该对的。
要酱多钱才可以做。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。

回應 无印良品 第 1 篇文章

无印良品哥哥多谢通知

有錢人換嘅...

我無錢都系唔好換啦....
思念是心中最美麗的折磨!
無言的結局是凄美的遺憾!

回應 jclai 第 28 篇文章

当然 。。。整个论坛他玩爆了