返回列表 回復 發帖
原帖由 canz85 於 2009-1-1 01:46 PM 發表
http://www1.tvbnow.com/thread-403751-1-1.html
http://www1.tvbnow.com/redirect.php?tid=426315&goto=lastpost#lastpost

jack兄 week 18 & week 19 的分数算错了 。。

麻烦跟进一下
我 ...
唔好意思 华仔!
好彩你 提醒我。
已经更改 详情可到[楼上]/[组合赛事]游览。
多谢嗮你。。。

評分次數

• canz85

原帖由 steve86 於 2009-1-1 03:25 PM 發表
只怪我地一做教练就翻船。。。
不过有第二都唔错啦。。。
仲有全程冠军~
哈哈。。。之前係做 队长 黑仔。
依家睇嚟做 教练 变黑仔。。。
原帖由 tok 於 2009-1-1 07:49 AM 發表

又不算是大熱,其實第13-4周到雜牌軍團已經上左黎,不過無咩人出聲大家唔覺o者
PUMA兄做教练真係犀利。。。
尤其是WEEK18仲 架势。
原帖由 wlt1110 於 2009-1-1 07:28 PM 發表
自尊红魔才夺第四名,还有相差那么多分
虽然组合赛事方面唔理想,
但各人赛事我见你进步咗好多,
值得我学习先啱!
原帖由 devin 於 2009-1-1 08:34 PM 發表

好像我黑仔多点
你WEEK18咁高分 净係得WEEK19 有D唔好彩姐!
另外你领先第三位嘅 CANZ华仔 一分。。。
如果我係华仔就真係。。。。
原帖由 steve86 於 2009-1-1 08:52 PM 發表
真是对唔住chu兄。。。
他期期都保持高分。。。
累咗。。。
做得组员就冇话 边個累边個!
最重要係我冇 FORM时你有FORM,
大家互相配合 互相促进。。。
而且我见你最近都几有状态啦。。
我对我哋下半季嘅表现非常有信心!
原帖由 devin 於 2009-1-2 11:55 AM 發表

就是要你多点带高帽,

你一飘飘然我们就有机会咯
啱喇 暂时我嘅目标就係要超越佢。。
而要超越你 睇嚟仲有排先得。。
我都认为咁多個 徽章 入边    最靓。。
但点都好啦 估计都唔会有人嫌多,
所以大家继续努力 为冠军出发!
原帖由 devin 於 2009-1-2 06:01 PM 發表

徽章当然唔会有人嫌多啦。。。

半程拿左的徽章有效期到几时??
初步建议 应该係直到 呢個赛季完毕!
(因为到大约五月中 联赛完毕 又有一轮颁奖典礼)
咁先仲有挑战性 唔知devin兄认为点呢??
原帖由 devin 於 2009-1-2 06:45 PM 發表

我还以为无限时间的添

甘样就会越积越多徽章。。。

积到满就最好啦
哈哈。。。比如话呢次你获得[各人赛事第二]
但如果想保留到下季尾 就必须侅 各人赛事总决赛再保持头五位。
其实依家我觉得英超個竞争力最大,
要获得年终前五位真係冇咁易。。
至于 leo2000会员 可能有机会一路带到尾!
佢同 高手Devin兄有成 150分嘅差距。。。
而我仲有 成270分嚟追佢。。。。
依家净返19场联赛,
平均每场我要多佢18分先得咯。。
測試你對足球的認識jacksonkua
同大家分享下
WEEK19 我获得超过100分,
但总排名竟然下跌 -302位??
唔知 YAHOO 方面係点计算??
原帖由 canz85 於 2009-1-4 12:42 PM 發表
靓仔一族换教练。。麻烦jack兄 更改一下 。。

教练名字:C_L_Beh
队长名字:ljw1982
会员名字:mikeyap
会员名字:cck_my
会员名字:canz85

...
OK!DONE!详情可以到[二楼]游览+记录。
最后更改 4 January 2009!

教练名字:C_L_Beh
队长名字:ljw1982
会员名字:mikeyap
会员名字:cck_my
会员名字:canz85

WEEK20开始!
原帖由 canz85 於 2009-1-4 07:39 PM 發表
谢谢jack兄。。希望改改阵容。。能让彼此距离拉近吧。。
哈哈。。。你有 GERRARD  C罗  LAMPARD!
你应该做队长啦。。。。
我想买嗮以上三位都唔够钱啊。。。
原帖由 devin 於 2009-1-4 08:59 PM 發表
jackson兄,

呢期有兴趣做队长吗??
都係你做好D啦。。。
因为我嘅阵容应该唔会有 好大调整,
而我仲唔适得卖 DROGBA,

就算明知 佢下一场多数唔会踢 正选。
下一场[车仔]仲要係对垒曼联。。。

DEVIN有好多车佬?? 所以唔希望冒险??