返回列表 回復 發帖
原帖由 steve86 於 2009-3-17 12:21 AM 發表

唔晒怕。。。仲有其他队友。。。
不过,chu兄好似失踪咗。。。人影都某只。。。
chu兄做好多 后台工作。。。。
但好彩有佢帮手派彩,
如果唔係我就惨啦。。。
原帖由 woodstock1221 於 2009-3-16 10:55 PM 發表
謝謝steve兄支持。。。不過FANTASY最佳拍擋今期我得很小分喔。。。。
暂时係我最低分啊。。。
原帖由 devin 於 2009-3-17 09:32 PM 發表

Steve 兄系 Gerrard 和 Torres 的忠实支持者,

利记都系靠两位吃胡,

利记有表现 Steve 兄一定高分啦。。。

就好似我支持车仔同必买 Lampard 一样 ...
哈哈。。我虽然支持 阿仙奴,
但都冇乜放心买佢哋嘅球员,
除咗 ARSHAVIN 因为超底买!
原帖由 steve86 於 2009-3-17 09:54 PM 發表

希望最后9轮吃胡吃到"O"
WEEK26 / WEEK 27 我哋分别获得组合冠亚军,
多得各位顶力支持 努力更换球员,
大家加油啊!
WEEK26 & WEEK27 各人赛事 及 组合赛事 已经出炉,
详情可以到 排行榜游览,
恭喜嗮咁多位胜出的会员。。。。

以下组合斗到"难分难解"!

《TVBNOW》梦幻足球
靓仔一族
原帖由 devin 於 2009-3-19 08:06 PM 發表
呢期有什么好球员介绍??
我都係大概用番上星期人马,
唔知 DROGBA 有冇机会落场呢??
原帖由 devin 於 2009-3-19 09:50 PM 發表

Drogba 我会照样 Keep 住 。。。

曼联后防大跌价,

有钱入得过 。。。
但冇可能依家入 Vidic 因为之后仲要 SUSPEND 两场赛事,
至于其他嘅。。。 Ferdinand都唔错,
只怕 Evra 周不时受伤。。。。
其实最底买都係 VAN DER SAR,
可惜我嘅 GIVEN 一蚊鸡 本钱,
卖咗肯定买唔返呢個价。。
原帖由 devin 於 2009-3-19 10:21 PM 發表

哈哈哈。。。

我都考虑紧要卖左 Vidic 之后买 Ferdinand 定系 Evra 。

不过我觉得 Van Der Sar 买唔过,

连续唔失球记录被打破后 Van Der Sar 就连续失球,

Given 抵点,

有表现又便宜。。。 ...
上星期我睇 GIVEN 对垒 车仔果场赛事,
GIVEN 就已经犯咗几次唔同嘅 MISTAKE,
而且仲没有机会 SAVE 到一球,
所以有时候都对佢嘅能力有所怀疑。。
原帖由 steve86 於 2009-3-20 12:24 AM 發表

举脚赞成Given。。。
拿一分就抵翻晒。。。哈哈
不过我需要三分  
係啊。。。只要佢嘅 AVERAGE point 有超过一分,
就已经算係 JOB DONE,
大家睇下就算係 C罗或LAMPARD 嘅 AVERAGE point
都冇成二十几分啦。。。
原帖由 wlt1110 於 2009-3-21 10:13 AM 發表
平靓正的球员就是中游球员咯
你嘅阵容唔错喔。。。
但Ireland好似踢欧洲足总杯时有D伤。
原帖由 steve86 於 2009-3-21 12:24 PM 發表
预个budget睇下边个好咯。。。
不过通常都是wlt兄所讲中游球队
英超仲 OK,
西甲我就有D担心,
买一蚊后卫随时可以扣成几分!
我买 VALANCIA 主力后卫 Marchena 已经扣过几次。。
原帖由 steve86 於 2009-3-22 12:07 AM 發表
我放弃咗Murphy。。。对曼联进波。。。

不过都好高兴
如果我真係买佢 最大嘅原因係因为佢係主踢PENALTY,
如果唔係。。。Centre Midfielder好少机会入波。。
week28 FANTASY英超 已经出炉!
恭喜嗮以下会员+组合。。。

steve86
marcus0828
sang86

《TVBNOW》梦幻足球
大马组
原帖由 steve86 於 2009-3-23 09:29 PM 發表

我应该唔会吧。。。你要加油啊!
再次恭喜嗮 STEVE兄!
呢轮组合冠军多得你啊。。
原帖由 wlt1110 於 2009-3-25 04:35 PM 發表
自尊红魔队长由hide换成josh,麻烦有关单位更换,多谢!
DONE!由week29开始,
Joshlier为队长,HIDE转为球员!
详情可以游览2楼。
多谢嗮。