返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-9-11 04:36 AM 發表

聖騎士劍2就是送的..~~
聖騎士劍2bubu11091送禮2008-09-11 04:35:37法神披風bubu11091送禮2008-09-11 04:35:12
快d俾錢呀..~~

ice.key 2008-9-11 04:41 AMTVB 1 元積分轉出
太幸運了  獲得1個 法神披風
可惜我今晚死了十幾次
只要打到法神裝備死100次都冇問題
原帖由 ice.key 於 2008-9-11 06:00 AM 發表
我又打到法神披風..~~~(為什麼我每次都是打到法神披風呢..~~)

我又來賣給老大你啦..~~
法神披風 bubu1109 1 送禮 2008-09-11 06:00:08

ice.key 2008-9-11 06:16 AMTVB 10 元積分轉出
原帖由 ice.key 於 2008-9-11 06:38 AM 發表

快d加入兄弟幫..~~~ ..~~~如果唔係..~~我就反對老大...~~送獎品給你..~~
ice.key你可以放心,我根本不會有獎勵給他
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 blueocean 於 2008-9-11 06:42 AM 發表

I am going to leave your pet family
夠膽你就離開家族 即刻送你去黑名單
原帖由 blueocean 於 2008-9-11 06:48 AM 發表

I never take anything from family
bubu can't put me in that list
你這一兩日收了我5千萬寵物幣  真的以為不能送你上去嗎
me 3 I am very tire 2
原帖由 无印良品 於 2008-9-11 08:02 AM 發表
边个有二倍,三倍经验卡啊....

俾几张黎用用..
沒有加入我們家族,還夠膽在這帖問我地比卡你用

成功贈送給 无印良品 3 個 雙倍攻擊卡!

成功贈送給 无印良品 2 個 雙倍經驗卡!
原帖由 junli1421 於 2008-9-11 08:39 AM 發表
老打大你感早上來派卡片啊?
好累 你要嗎 送你幾張

成功贈送給 junli1421 300 個 三倍經驗卡!
原帖由 Geai 於 2008-9-11 08:44 AM 發表
asking 佛祖 for what ??
无印良品本來已經加入左我地家族,不過佢叫我開除左佢先,因為佢想同人地換過隻寵物先再加入,

而到現在過了10日,他還是未能加入,所以佢問佛祖大人要等幾耐先可以再加入,大約是這樣
原帖由 无印良品 於 2008-9-11 08:41 AM 發表

55555....

我问紧佛祖,....点解甘耐都无得....

几日,到底要几耐啊?
不用急,一定可以再加入的,因為我地家族有一位成員也試過開除後再加入番,現在你一樣可以問我拿物品呀

不過當你加入時要10倍還番出來但係如果你唔加入就送你上黑名單
原帖由 junli1421 於 2008-9-11 09:55 AM 發表

老大,你是唔是患左小數點運用綜合症啊?唔是300個,是3.00個窩,要快D睇醫生喇,遲左有生命危險噶
等你開心一下唔好咩 ,難道真的給你300張
原帖由 zzqq 於 2008-9-11 10:08 AM 發表

大佬就是很喜欢吓人的。。。
习惯下啦。。。
咁又唔駛習慣,例如像 junli1421 佢比較正經的和你心血小的我下次就不會亂開玩笑