返回列表 回復 發帖
第1版的簡介已經刪除了 估唔到係junli1421第1個發現,這個會有獎勵

大家記得間中要留意下這帖的第1版,有時會有新獎勵或新規則

junli1421 2008-9-16 01:00 PMTVB ? 元積分轉出

原帖由 junli1421 於 2008-9-16 01:02 PM 發表

真的嗎,BUBU万歲 ,難怪我一路都話你是至高無上受萬人擁戴既好幫主~~
怎麼態度變得這麼快 其實係我地這張家族帖有時去得太快,大家要睇番之前傾過咩,已經要用好多時間,

同埋未必個個都睇番之前大家講過什麼,我怕就算有新獎勵或什麼消息,寫完大家都未必睇得到,所以希望大家間中都留意一下第1版,
大家如果唔間中睇下,我就亂寫大家的壞話
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ndctim 於 2008-9-16 01:07 PM 發表
今天實在太疲倦la,連升級的時間也沒有>..
做完先慢慢升,做功課要緊
原帖由 ndctim 於 2008-9-16 01:17 PM 發表

現在是10:15p.m  都仲有三百個-.-聽日返7:30a.m

返到去仲要測驗

me----->
加油精神上支持你 看來你只能夠睡幾小時了
原帖由 peterzai05 於 2008-9-16 02:04 PM 發表

你的观察能力太差了,现在才看到
佢一路都搞錯左
原帖由 peterzai05 於 2008-9-16 06:54 PM 發表

法师不错,升级快不过会减少掉保率
為什麼會減小掉寶率 (是想說打怪得到裝備的機會比較小嗎 )
原帖由 jacky-lin 於 2008-9-16 07:00 PM 發表
對不起!是我誤會了,我以為每200級轉生一次,原來一轉二要250級!

真是尷尬!
每次轉生後升級到下一轉,都會增加50級
原帖由 无印良品 於 2008-9-16 07:08 PM 發表
难升....等我今晚攻克12转

唔知有无奖励呢?
獎你送神秘寶石給我
原帖由 dk411 於 2008-9-16 07:45 PM 發表
回来给bubu老大和各位请安 各位还安康吧!
失蹤咁耐去左邊呀我健康不佳,都係比股市害
原帖由 1739jay 於 2008-9-16 07:48 PM 發表
老大还要买王者装备和英雄装备吗
這兩套裝備暫時唔需要住 因為都有好多套,請看第1版
原帖由 karchuan 於 2008-9-16 08:49 PM 發表
老大,宠物区仲有欠装备冇。如果有需要用到话我知,我还返你。近期我系度冲紧股。
謝謝你,現有的裝備數量暫時足夠供給成員,而我也會間中買入裝備,所以大家不用擔心  

你的119號股,我每日都會盡量推,現在也有其他成員幫忙,希望能夠繼續保持優勢
原帖由 无印良品 於 2008-9-16 09:09 PM 發表
我欠啊。。哈哈。。。
你欠什麼 看看我能幫你嗎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 karchuan 於 2008-9-16 09:19 PM 發表
如果可以,我就拿下股神徽章。但系,我地帮派仲有宠物徽章同埋赌神徽章,仲未有着落。宠物徽章就靠你啦。
寵物徽章現在要靠ice.key 我已經退隱幕後
原帖由 karchuan 於 2008-9-16 09:36 PM 發表
唯有靠ice.key黎助阵咯。股市过后,休息下。再黎搞大兄弟帮!!!
我都要休息下先 抽資好累
原帖由 13416000400 於 2008-9-16 09:47 PM 發表
新人0转168级,求些红宝石、双倍经验卡、复活宝石
給了你一點裝備