返回列表 回復 發帖
無乜係頭尖額窄
外星貓E生
警訊都叫留在安全地方,飲少一餐茶又有乜相干
外星貓E生
我屋企樓下就已經係商場,原本連街都唔使出就可以飲茶,就係因為啲社會渣滓黃屍曱甴而無得做正常民生活動!
你話無問題?
阻人返工無問題?
破壞社會安寧無問題?
破壞公物無問題?
咁點先叫有問題? ...
perfectman 發表於 2019-10-1 12:14 PM
你看錯了,貓說飲少一餐茶無相干唔好咁燥啦!
外星貓E生
原來4兄鐘意呢D貓
外星貓E生
對住啲社會渣滓黃屍曱甴何止躁!
如果殺人唔犯法,我即刻揸車去車死班社會渣滓黃屍曱甴呀!最多架車total loss!少少錢當跌咗!
perfectman 發表於 2019-10-1 12:23 PM
你比果D勇武派更勇武咪亂來,你D老婆仔女無你唔得架
外星貓E生
小弟不喜欢动物的
4461 發表於 2019-10-1 12:39 PM
你喜歡那位扮貓的小姐
外星貓E生
「如果殺人唔犯法」
你記得通知聲我喎!
perfectman 發表於 2019-10-1 12:56 PM
點叫你去送死唔好咁睇唔開啦
外星貓E生
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• goldmonk

外星貓E生

評分次數

• goldmonk

外星貓E生
除非在各政府部门搞政治部啦 特别系吾准用反中教材同教员。
大啦叭 發表於 2019-10-3 07:58 PM
你又走得快唔係就要再教育
外星貓E生
主席都唔退休你地休想退,做乜都要做到過世
外星貓E生

評分次數

• goldmonk

外星貓E生
馬來西亞總理馬哈蒂爾(Mahathir bin Mohamad)10月4日表示,香港特首林鄭月娥應下台。

林鄭月娥則回應指,未有閱讀相關報道,但每個人都有表達自由, 不會評論對方的言論。

馬來西亞網媒《當今大馬》報道他4日在 ...
goldmonk 發表於 2019-10-4 06:06 PM
呢個7婆一錯再錯等天收
外星貓E生
天風國際分析師郭明錤發表報告指,蘋果公司預計在明年第一季度發布iPhone SE2,料售價或不足4,000元人民幣,而iPhone SE2整體風格是在iPhone 8基礎上調整而來。

報告指,iPhone SE2的大部分外觀設計與硬件規格與iPh ...
goldmonk 發表於 2019-10-4 06:07 PM
愛祖國唔係要用國貨咩做乜爭住去崇洋
外星貓E生
口說愛國,身體郤很誠實其實佢地係揀啱嘅,呃人但唔可以呃自己
外星貓E生