返回列表 回復 發帖
秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
! O1 X4 m+ c7 K# ^1 S弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去www2.tvboxnow.com9 K( S0 G0 [# _$ x/ [0 ]. S+ _# u
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
; `* z0 q2 X1 [' s9 m; q4 f- `我都唔識什么花, no problem 啦 !" ^# [, h3 s+ ]1 H

7 w4 ^8 Q9 J0 c; Etvb now,tvbnow,bttvb我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 20219 u" }! U. H3 M% m, j; P- Q" s
tvb now,tvbnow,bttvb/ i& K) X& i6 O$ |9 r
9 x* ^6 n8 {! Z; Q$ H3 a8 u

& i3 Z! ^0 M% F- j/ F0 h" x公仔箱論壇
/ b0 P9 K8 k$ `# g8 I' Y: ^www2.tvboxnow.com
1 T3 h5 u0 P  O4 E" e
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• di0208

' e! L" v9 o5 D% f! S- m7 Etvb now,tvbnow,bttvb2 \/ S2 s- u/ B% d, n3 v+ }
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享tvb now,tvbnow,bttvb  [( b7 r5 S7 Y
- S  Z/ r% D& s4 C9 S' _' z
www2.tvboxnow.com" @8 Q- Z9 n" Q2 l* Q, j
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽1 m1 ]) r# x2 f5 ^
di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
7 t0 M( w0 S' V$ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
  L  W0 O6 }* n1 U# _# C. |www2.tvboxnow.com

" y9 E6 H, D: G5 B- t* C+ w最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
* y' a% \$ X4 X# H1 I* pwww2.tvboxnow.com公仔箱論壇+ n3 v1 J3 ]* R
! B8 G1 u, d9 W1 O9 X0 x/ L8 J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 W* N' v: M( w. Q' k1 z" C/ r
我家門口的楓樹!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• di0208

第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家5 F& ~8 ?! e! ~+ l8 w
di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
/ l6 y* R/ ~! s2 r, D: @2 F3 Q' w
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?www2.tvboxnow.com* Q8 W; Z1 _, c) `$ s1 E4 @

, d$ n& ~, S% s/ C公仔箱論壇我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物公仔箱論壇) v% o1 \) h$ f8 Y" ?; W! i' m

0 \& j# ]+ |5 Z1 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5405105www2.tvboxnow.com! P& S2 A3 M; D1 C# v' P

9 k8 [9 {3 Q1 {; J/ Y* l5 d1 H& H0 ]tvb now,tvbnow,bttvb5405106
& S- D; \9 ]+ G- RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!