返回列表 回復 發帖
我这里下载一集连续剧都要半个小时多。。。。
icy97 發表於 2011-7-20 10:52 PM
係咁先我唔會做
係咁先我唔會做
chowold2 發表於 2011-7-20 10:53 PM
唔会做咩啊
條骨都無佐lu
有线电视当然要比钱啦
我呢边吾比钱得三个台
所以无得吾比
lhy92725 發表於 2011-7-20 10:51 PM
最重要就係我放工時間唔定。。
尤其係開夜第二早返嚟都攰到冇人有,唔下載落嚟,點睇嗻。。
有线电视当然要比钱啦
我呢边吾比钱得三个台
所以无得吾比
lhy92725 發表於 2011-7-20 10:51 PM
一个月最少要付多少钱呢?
係咁先我唔會做
chowold2 發表於 2011-7-20 10:53 PM
什么东西?
甘你係點set既咧?
想睇下我睇呢度用手機得唔得。。
sjr86 發表於 2011-7-20 10:52 PM
我用的是Android手機, 在原生的瀏覽器, 打about:useragent, 選Desktop才可以看.....
不過應該你不會適用, 因為這是騙過TVB.COM, 我在用的是桌面電腦
TVB.COM把流動的瀏覽器都Block了.....原因是它開發了流動的應用, 想你付款看片! :(
唔会做咩啊
lhy92725 發表於 2011-7-20 10:55 PM
下载一集连续剧都要半个小时多
手机甘细个屏有乜好睇啊
lhy92725 發表於 2011-7-20 10:53 PM
有時在街上等人, 消磨時間很好的!! 哈哈!
我用的是Android手機, 在原生的瀏覽器, 打about:useragent, 選Desktop才可以看.....
不過應該你不會適用, 因為這是騙過TVB.COM, 我在用的是桌面電腦
TVB.COM把流動的瀏覽器都Block了.....原因是它開發了流動的應用, ...
艾麟 發表於 2011-7-20 10:59 PM
係唔係免費看tvb.com
有時在街上等人, 消磨時間很好的!! 哈哈!
艾麟 發表於 2011-7-20 11:02 PM
甘罗个ipad会吾会好D呢
條骨都無佐lu
係唔係免費看tvb.com
chowold2 發表於 2011-7-20 11:02 PM
在瀏覽器上看是免費的, 跟在電腦上TVB.COM是一樣的!! :)
下载一集连续剧都要半个小时多
chowold2 發表於 2011-7-20 10:59 PM
佢果边得1M速度,系甘上下啦
條骨都無佐lu
TVB.COM把流動的瀏覽器都Block了.....原因是它開發了流動的應用, ...
艾麟 發表於 2011-7-20 10:59 PM
唔識整。。
甘罗个ipad会吾会好D呢
lhy92725 發表於 2011-7-20 11:03 PM
平常出街都唔帶袋出街既!! XD"
iPad放不下.....哈哈!!
而且......