返回列表 回復 發帖
JN派埋比Happy仔啦
chowold2 發表於 2012-9-28 09:43 AM
yes sir,  
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
中秋節快樂!  醒醒
km8000         5 秒前         TVB 9999999 元                 積分轉出
JackyNelson 發表於 2012-9-28 10:58 PM
謝謝       中秋節快樂 !
終於收到 JN D TVB$$$$$$$$$  
km8000 發表於 2012-9-28 09:56 AM
對你 冰山一角
對你 冰山一角
JackyNelson 發表於 2012-9-28 11:00 PM
有好過冇  
多谢JJ 月餅
含量成分:100%純菩提心
配 料: 第一層是信心 第二層是精進
     第三層是智慧 第四層是慈心
    以利他無我造餡 中間是喜悅圓滿
保存期限:直至佛果
保存方法:止惡行善自會長久

平壤核子能源研究所
謝謝JN版主~喝太多嚕~眼睛濛濛嚕~大家晚安~中秋佳節一定要HAPPY~I~
天天開心~
Bye all, go to work now
真匿名
多谢JJ 月餅
含量成分:100%純菩提心
配 料: 第一層是信心 第二層是精進
     第三層是智慧 第四層是慈心
    以利他無我造餡 中間是喜悅圓滿
保存期限:直至佛果
保存方法:止惡行善自會長久:loveli ...
lilitan008 發表於 2012-9-28 11:05 PM
今日都收到呢堆.......
外星貓E生
年年都有类似嘅祝福句,都睇到闷晒
條骨都無佐lu
版主5洗食飯

CC517         1 秒前         TVB 9999999 元                 積分轉出
JackyNelson 發表於 28/9/2012 22:35
JN,有吗 ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
人之所以有一张嘴,而有两只耳朵,原因是听的要比说的多一倍。
JN,1855961有吗 ?
leess20my 發表於 2012-9-28 10:52 AM
有有有

leess20my         3 秒前         TVB 9999999 元                 積分轉出
JN今晚做佐大慈善家喔
條骨都無佐lu
唔使做嘅版主晚安
外星貓E生
有有有

leess20my         3 秒前         TVB 9999999 元                 積分轉出
JackyNelson 發表於 28/9/2012 23:57
多谢晒 JN
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
人之所以有一张嘴,而有两只耳朵,原因是听的要比说的多一倍。