返回列表 回復 發帖
原帖由 假書僮 於 2008-1-13 09:49 AM 發表

西多士
聽過,未食過,
係乜野做架?
大家早晨!!!!!好多野食poh!!!!
客人到...有无早餐吃
arrrrr haha 被人吃完了你才來
明天請早

回復 #1265 engchang 的帖子

咁晤紧要啦..我去第二度吃..:onion05:
原帖由 viento 於 2008-1-13 10:21 發表

聽過,未食過,
係乜野做架?
兩塊方包搽花生醬或牛油後夾埋,之後浸落蛋漿,再放落滾油炸到變金黃色。
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 jeo 於 2008-1-13 11:55 發表
咁晤紧要啦..我去第二度吃..:onion05:
有呀,金牌墨魚餅...

回復 #1268 假書僮 的帖子

wah...又几好味wor..好饱:onion18: 晤该晒啦:onion14:
原帖由 假書僮 於 2008-1-13 12:05 PM 發表

兩塊方包搽花生醬或牛油後夾埋,之後浸落蛋漿,再放落滾油炸到變金黃色。
依個做法好好~~
搵日自己動手做下先~
講起我又肚餓啦~~:onion14:
原帖由 jeo 於 2008-1-13 14:01 發表
wah...又几好味wor..好饱:onion18: 晤该晒啦:onion14:
客氣,客氣:014:
原帖由 viento 於 2008-1-13 17:27 發表

依個做法好好~~
搵日自己動手做下先~
講起我又肚餓啦~~:onion14:
你住那里,好少人唔知西多士是什麼?

回復 #1271 假書僮 的帖子

么说话..么说话..
-份早餐b唔該!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-1-13 17:52 發表
-份早餐b唔該!
而傢應該係晚歺啦
原帖由 假書僮 於 2008-1-13 05:40 PM 發表

你住那里,好少人唔知西多士是什麼?
我依家住美國~~
以前住越南~~
未去過香港,所以唔知~~:onion14: