返回列表 回復 發帖

各位朋友,16号参赛者已经被取消资格,请别再浪费你宝贵的一票在她身上了.稍后会有更多的消息.

进来了解一下为什么15和16号会被取消资格的
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-19 06:06 PM 發表
lyhui 又多了一位头号粉丝lklew818
果然很有魅力的笑容。:014:
haha
多謝你咁支持我哦
贏唔贏唔咁要,重要個係過程^"^
:014:
為朋友以出賣自己
我人生第一次試~~shannon,yy我個第一次就咁....俾左你地 ~~
原來感覺係唔錯軋.
~~支持富贵之家,豪气之族~~
原帖由 任盈盈 於 2008-3-20 02:16 PM 發表
各位朋友,16号参赛者已经被取消资格,请别再浪费你宝贵的一票在她身上了.稍后会有更多的消息. ...
盈盈,點解突然之間有2位取消資格?@@
原帖由 lyhui 於 2008-3-21 03:21 PM 發表

haha
多謝你咁支持我哦
贏唔贏唔咁要,重要個係過程^"^
:014:
為朋友以出賣自己
我人生第一次試~~shannon,yy我個第一次就咁....俾左你地 ~~
原來感覺係唔錯軋. ...
为朋友出卖自己,真够义气。
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 lyhui 於 2008-3-21 03:22 PM 發表

盈盈,點解突然之間有2位取消資格?@@
详细的情形,你可以问下shanono。。。我已经交左给她处理。

因为我没么时间上线,所以好多问题处理不到,唯有劳烦shanono咯。。。。呵呵。。。

取消资格甘大件事,没真凭实据,我们是不会乱来的。
大家投左票未? 未投票ge 請把握時間投,投左票ge,請繼續多多支持!!!
http://tvbnow.com/thread-296428-1-1.html
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-21 04:52 PM 發表

为朋友出卖自己,真够义气。
哈哈,所以下次帥哥型男比賽 我要睇佢地夠唔夠义气xd
原帖由 任盈盈 於 2008-3-21 06:55 PM 發表

详细的情形,你可以问下shanono。。。我已经交左给她处理。

因为我没么时间上线,所以好多问题处理不到,唯有劳烦shanono咯。。。。呵呵。。。

取消资格甘大件事,没真凭实据,我们是不会乱来的。 ...
恩,盈盈 多幾天我有laptop用左~~~
到時揾你地
岩岩開始報名果時有個樣幾好,post既相個景又幾好既,著藍色衫架,少少sexy 既feel,果個點解之後唔見左既...
做美美閃图超簡單-http://www.meituxiuxiu.cn/63181474_zhi.html
有咩? 開始時都有密切留意? 係咪d相換左,但個人仲係度,haha~~
妳的思想如何,你的日子必定如何
由于有更多人牵涉在作弊和开分身
所以只能等到超版完成调查才能一次过把全部的事告诉大家
请大家稍等和帮我转告你们的朋友
谢谢
原帖由 笨汶 於 2008-3-22 10:42 發表
岩岩開始報名果時有個樣幾好,post既相個景又幾好既,著藍色衫架,少少sexy 既feel,果個點解之後唔見左既...
他说的是成人4仔用别人照片来参赛的那位。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
个选美截至左未啊???
我可唔可以玩埋一份啊?
对不起,参赛部分已截至~
投票活动就会进行到30/03/2008~

下个月会有更新的活动出现~
仅请留意~