返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。www2.tvboxnow.com& u% N" ^8 Z- H5 ]5 S9 {; L% Z
因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.www2.tvboxnow.com  Z% V+ s- ~; r) i. g% u) y
2932322www2.tvboxnow.com3 |3 X( N( V( _% D$ y

" x( W& F9 P1 {& ?
0 t1 J/ u8 u! U3 w, f公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
5 F; X$ z' F' e# D8 _
1 H: L: Z0 c1 F1 a0 h2 k5 k不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
tvb now,tvbnow,bttvb1 h( Z1 M8 p4 x: O/ s( z! B& d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 L: V  O; K& s6 h
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地tvb now,tvbnow,bttvb7 n% O1 {$ I3 q  r  Y- Z' K( p
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
  @' y+ a0 b( F, f: s) T# LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。男人到30歲後會開始脫髮... tvb now,tvbnow,bttvb/ B7 N: J8 d1 ^/ m0 R& x9 b
還是不明白為什麼女性髮型!
. d* ]1 V  @7 J! C) h2 G) p7 R* ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。男人到30歲後會開始脫髮... * R% p0 Q, y0 v
還是不明白為什麼女性髮型!
" U  N! K+ O0 _. _& x/ Rtvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
9 V2 E+ j) u+ J公仔箱論壇係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-7 03:35 PM 編輯 公仔箱論壇, q3 [" @: O$ q+ s4 N

3 C$ q7 n! S+ |. X: r( r7 x  W
$ n* {' Q9 j2 d1 k4 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 A  l' Y7 H8 d  m4 A' h
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地www2.tvboxnow.com* Z* T: l# {. t+ A& ]. e5 ^
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
0 E: w2 L9 r* w" A7 L, [. b' a+ f8 T7 _+ j
嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www2.tvboxnow.com/ G6 i/ ^% W) V0 ~1 s/ S! ]" h( l
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?
, k4 w" v5 C' M7 X: i! w公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. A% j( F  ]! V. o+ I& ]) u0 u
我諗唔會啩,又爭家產呀?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-9 12:26 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 C* Q5 g% ]+ [/ c+ T

2 p% O4 |3 _* N' q* N0 l. N  o9 @
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無0 g( i+ C( V3 b1 v" s
lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
0 W1 l: W, w, {- o1 `* w1 B: _www2.tvboxnow.com貓姐要求好高咁噃。
6 q/ t4 v9 \  O# [( t! Y; |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?www2.tvboxnow.com% [' L% C% O5 ?$ v" m- c' @& W
講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
公仔箱論壇& G5 }" v# w+ e, Y. C

; H: W- Y' ?' h5 R. X不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
5 _( W* ?# B: WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
) m4 h' Y% P, ?! w( D: e3 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 x1 `1 ~, P/ r" P, I7 T
可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
: k# M' ~# l3 V9 u; P- o2 f% Y
我諗唔會啩,又爭家產呀?
2 e# Z: V" Z, mtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
, G. a, d# w0 W) N3 {公仔箱論壇不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題 tvb now,tvbnow,bttvb) P% E4 q- S5 I
鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。