返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
4 E' V3 k" k/ `* z+ w

E* f" \8 T. x1 ?- e4 i6 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; T' P2 n/ m$ l( H! o) b* `* R& L
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱公仔箱論壇7 R( y) `0 ~2 A
公仔箱論壇* I" p5 x9 D. o- C( [$ p. e$ E
公仔箱論壇5 B6 f3 p& ?# N, g
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ H4 }9 l. D6 G" ^4 d7 Z
mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
8 q' p6 D" I* g0 Ywww2.tvboxnow.commnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
6 C" J% K$ M/ `/ {. u6 ?2 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
6 Q2 C6 ^' {- D! ?7 t% w9 m% btvb now,tvbnow,bttvb哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。www2.tvboxnow.com# q0 F# c6 l2 L& m% }9 A
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
/ W% z. J" K- ^) zwww2.tvboxnow.com
% B5 v3 V( l* ~$ s& fwww2.tvboxnow.com4 V2 r0 C3 A) J0 p" z$ ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ \0 g# t7 [4 g4 \
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇
' y  l! A; Z8 \8 v6 p9 jwww2.tvboxnow.com將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇4 l( q$ G- q. A: _9 K3 J
將來無聊可能會看4 ]1 S  p) N$ n+ }& @/ V' q+ t
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: Z% [2 N1 O* e. I  v8 J% R
www2.tvboxnow.com; a9 ]1 r+ n5 ?2 ~2 u0 d6 t1 C
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
tvb now,tvbnow,bttvb  {$ o0 h0 H7 t& o
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。tvb now,tvbnow,bttvb: R# D( g% N5 Q, J% j
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。" t. q' f1 X- O6 h/ v

. a/ s: p7 c5 _# t2934217
! W& U3 }! W& {. M/ z9 Zwww2.tvboxnow.com
' \2 v4 y0 n- h! e( c! ]' {公仔箱論壇2934218tvb now,tvbnow,bttvb9 u6 d, v5 J; {$ E$ y
leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
www2.tvboxnow.com$ `8 t4 b. e; f2 F4 C

1 _0 ?# g/ P% P. Q公仔箱論壇睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
& e$ g  e9 I8 Nwww2.tvboxnow.com
4 ]6 \5 T# j0 ?. k& F; z; ^公仔箱論壇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 l& ?" J% x: q4 q7 f: E
www2.tvboxnow.com/ H7 y( K) Z+ d7 h" K
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
1 n" n  I) F5 d* p& n4 n: y大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
6 n9 X4 q4 l0 A3 D' r$ Ltvb now,tvbnow,bttvb2 p  M% ~, ], i: m
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件