返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
1 v7 W5 E6 N, U3 q( l2934800TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, s! a6 e0 S$ Q" z0 N: I# T
丁一元机會大啩啲。9 l$ x& ^$ B0 E; x  w) r
leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
公仔箱論壇# q$ Y1 ~0 _: a! n4 V/ ~! a/ D& ]) T4 c; o( r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& l" N/ K  @+ [' O3 Q2 Q* |. j
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
公仔箱論壇  I; e; g3 C9 |5 D6 _' T

# a4 q% b6 W8 Q- z8 ?乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生0 v# K. u& f7 K2 g, W% w
大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: k! B8 L) l* q/ _( S
陳生個主角好似重要啲啲....3 B( k: j' N/ o) [  W% r
: e* e( D7 t3 r/ H0 y
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。tvb now,tvbnow,bttvb; ^3 A8 l) q2 D* ~
Er......Er.....
" U" q8 _/ V9 Y" Qtvb now,tvbnow,bttvb可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?" i; Y6 f4 Y  y8 [9 W* C: e8 Y/ u
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

tvb now,tvbnow,bttvb7 q, _% d8 V. s
陳生個主角好似重要啲啲....
) D0 {' E1 e* ]5 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 www2.tvboxnow.com0 ~* J' v5 p1 f
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。8 k% V) f4 d! n; W, o4 y
Er......Er....." l3 c. i8 L- \
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
- i3 x1 w3 I/ u- p公仔箱論壇2935583 ...
: G, k2 F% w$ @www2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
: ^: b9 X: t3 W# j+ h: u/ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇' z7 J: I0 R0 }( H; U
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..www2.tvboxnow.com5 u' X# }2 }' Q
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫
3 x6 ]" ^6 L) g; j" Q# B/ p2 V一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。0 _# n3 {3 z) Q6 q! I6 g3 O4 t
嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎...., b: r) f! L0 c- H
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
* ?  J! L3 L( c/ g% X' u
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....
, T8 I/ U2 S: D3 V! w黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多tvb now,tvbnow,bttvb7 k6 i  }% q  Q7 g

# q! D5 j; `! U5 G" r# r9 {! Q不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
# j& l) q+ @9 c+ \3 Q+ O/ s
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...公仔箱論壇1 y; S  [; i6 ?! p
timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
www2.tvboxnow.com& |6 }7 C% y' ?
999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
2 t, N7 ?) {! X. ^
1 e+ |1 F$ _: X. w4 owww2.tvboxnow.com各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
( j6 d  @* D. J* D% ^1 {公仔箱論壇講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...  J" m, b% w% B
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
公仔箱論壇8 M' _8 S/ I/ c, e5 ]# j
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
5 _" c, n% G  S" b3 R; g1 m6 m公仔箱論壇唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ W$ p4 q! P- Z1 K9 T
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........公仔箱論壇4 i+ y7 U$ i9 u0 B" h
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
" [& M0 j2 h: x, G- r. M6 |  _公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
: Q# h' S$ L6 @7 ~: ?* DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! o6 }3 X1 T' w0 {! L" iwww2.tvboxnow.com咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ y8 C0 p4 ]1 @+ `

6 Z6 V3 Z4 l3 j3 u咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
9 Z2 X6 A: c" C$ f0 E大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
4 \8 A! o' b, i$ s細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。
: `8 K# F0 {1 s( k. _9 D/ l/ N7 Htvb now,tvbnow,bttvb我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶www2.tvboxnow.com7 T" W. M5 R% S4 _! l
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
  J  O6 D+ H5 d* b8 x0 l/ Fwww2.tvboxnow.com其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.