返回列表 回復 發帖
今天我要轉生了:014:
原帖由 Qkwow 於 2008-6-23 05:28 PM 發表
今天我要轉生了:014:
升到2轉有禮物送:014: ,加油啦
原帖由 raylam168 於 2008-6-23 11:45 AM 發表
法師~~催眠朮
刺客~~分身朮
我有试过刺客,可是攻击力都不高,怎么扣血哦?相反法师就杀了他好多次,他的钱掉很多的哦,呵呵
我過左2轉啦... 我又有冇禮物呀...

原帖由 yfgary 於 2008-6-23 09:37 PM 發表
我過左2轉啦... 我又有冇禮物呀...
家主大仁大义,会给的 不然能和dk411 拿哦
原帖由 bubu1109 於 2008-6-23 07:11 PM 發表

升到2轉有禮物送:014: ,加油啦
我唔小心過佐 7次 ,   唔晒送太大份給我啦    :014:    多謝
過佐 4次
我又有冇禮物呀

回復 #1052 bubu1109 的帖子

我也3转了~!

回復 #1056 hihihuhu 的帖子

你唔小心都過左7次...... 咁我都非常唔小心... 差唔多過左10次...

成功贈送給 yfgary 10 個 神秘寶石!

成功贈送給 hihihuhu 100 個 神秘寶石!

成功贈送給 doctor.n 1 個 神秘寶石!

成功贈送給 raylam168 1 個 神秘寶石!

成功贈送給 哈哈魔 1 個 神秘寶石!

每人都有
我又要:onion03:

回復 #1062 jasonlcs87 的帖子

成功贈送給 jasonlcs87 10 個 神秘寶石!

原帖由 bubu1109 於 2008-6-24 01:03 AM 發表

每人都有 ...
咁多謝呀 :014:    都講佐唔好給咁大份我囉      :onion10:     

??主? 會眼抽根咖  我都已經收到口頭警告   你想害死我呀

成功贈送給 bubu1109個 神秘寶石     

原帖由 bubu1109 於 2008-6-24 01:03 AM 發表

每人都有 ...
好多神秘寶石呀...我...是不是眼有問題...

我都想要神秘寶石...:019: