返回列表 回復 發帖
原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 01:58 AM 發表

好多神秘寶石呀...我...是不是眼有問題...

我都想要神秘寶石...:019:
可惜太遲啦,我D神秘寶石送晒比各位大人:014:
原帖由 hihihuhu 於 2008-6-24 01:53 AM 發表

咁多謝呀 :014:    都講佐唔好給咁大份我囉      :onion10:     

??主? 會眼抽根咖  我都已經收到口頭警告   你想害死我呀

成功贈送給 bubu1109個 神秘寶石     
  ...
再送大人特別禮物:014:

成功贈送給 hihihuhu 100 個 喜糖!
原帖由 bubu1109 於 2008-6-24 02:12 AM 發表

可惜太遲啦,我D神秘寶石送晒比各位大人:014:
原帖由 bubu1109 於 2008-6-24 02:14 AM 發表

再送大人特別禮物:014:

成功贈送給 hihihuhu 100 個 喜糖!
您...怎樣...打到咁多...喜糖同神秘寶石的...教教我可以嗎?
原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 02:25 AM 發表

您...怎樣...打到咁多...喜糖同神秘寶石的...教教我可以嗎?
要幸運加幸運同非常幸運,重有努力加努力同非常努力:014:
原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 02:25 AM 發表

我都叫bubu唔好送給我囉 ,  我都多到嘔 :014:   yfgary都未計     :onion05:

成功贈送給 bubu1109個 喜糖  
原帖由 bubu1109 於 2008-6-24 02:29 AM 發表

要幸運加幸運同非常幸運,重有努力加努力同非常努力:014:
努力加努力同非常努力<---我有:014:
幸運加幸運同非常幸運<---比較小

我打到11轉都仲未打到法神頭盔、法神戒指、聖騎士頭盔、喜糖...神秘寶石都只係得2粒:019:
原帖由 hihihuhu 於 2008-6-24 02:35 AM 發表

我都叫bubu唔好送給我囉 ,  我都多到嘔 :014:   yfgary都未計     :onion05:

成功贈送給 bubu1109個 喜糖  
多到嘔...唔係掛...

我...我...我...11轉先得2粒神秘寶石...咁咪好...無運氣
原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 02:41 AM 發表

努力加努力同非常努力
說起來我也未曾打到過法神頭盔:onion03: 之前都是合成先有:019:

送個安慰獎給你

成功贈送給 毀滅者 1 個 三倍經驗卡!
你们斗送啊?都送给我啊
原帖由 bubu1109 於 2008-6-24 02:48 AM 發表

說起來我也未曾打到過法神頭盔:onion03: 之前都是合成先有:019:

送個安慰獎給你

成功贈送給 毀滅者 1 個 三倍經驗卡!
多謝您的獎品
希望拿了您的獎品我會好運D,打到多D 寶物

回復 #1073 毀滅者 的帖子

我由4轉開始打到啦   不過當時我的  掉寶率 400幾囉     :014:  
原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 02:45 AM 發表

多到嘔...唔係掛...

我...我...我...11轉先得2粒神秘寶石...咁咪好...無運氣
11轉只拿過2粒神秘寶石,我相信這記錄好難有人破

唔緊要啦,再努力D就得
原帖由 hihihuhu 於 2008-6-24 02:54 AM 發表
我由4轉開始打到啦   不過當時我的  掉寶率 400幾囉     :014:  
我現在既掉寶率先得401...掉寶率要點升架?
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-24 02:48 AM 發表
你们斗送啊?都送给我啊
給你現金獎:014: