返回列表 回復 發帖
所有得分&排位,
将侅星期四/五出炉!
不便之处敬请原谅。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-30 10:37 AM 發表

我同你一样。。。。有四位球员扣分!
但就净得一位阿仙奴球员扣分。。。
最新记录
星期 7 分16.00

艾蒙尼亞
  • 阿仙奴
  • -2.00 分數
後衛中場前鋒

評分次數

• jacksonkua

唔好意思,之前仲以为你得4位球员扣分!
估唔到有成6位咁多。。。。其实难度都几高下。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-30 11:03 AM 發表

最新记录 星期 7 分16.00

艾蒙尼亞阿仙奴-2.00 分數後衛沙根拿阿仙奴-1.50 分數基歷治阿仙奴5.50 分數尼臣布力般-7.50 分數中場胡禮菲臘斯曼城13.50 分數丹尼臣 ...
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-30 02:43 PM 發表
唔好意思,之前仲以为你得4位球员扣分!
估唔到有成6位咁多。。。。其实难度都几高下。。
你都估唔到leh。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
成也arsenal,败也arsenal
原帖由 wlt1110 於 2008-9-30 03:39 PM 發表

你都估唔到leh。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
“成也arsenal,败也arsenal”
因為你唔屬於阿仙奴既
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
11位球員有6位被扣分。。。都好有難道
wlt兄下一期應該不會再買arsenal球員。。

原帖由 chu553358 於 2008-9-30 05:50 PM 發表

因為你唔屬於阿仙奴既
你说的对,我是属于曼联的
下一轮就全部买曼联球员,客场对垒布莱克本
边个的GROUP还有位。。我想JOIN。。。PM我PLS〉
期待。。。5知我的GROUP拿到冠军吗。。。
原帖由 woodstock1221 於 2008-9-30 09:36 PM 發表
11位球員有6位被扣分。。。都好有難道
wlt兄下一期應該不會再買arsenal球員。。
有冇人睇 欧洲冠军联赛 阿仙奴 vs 波图 果场赛事??
如果有, 我肯定你哋一定会 KEEP住/买 阿仙奴球员。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-1 03:24 PM 發表
期待。。。5知我的GROUP拿到冠军吗。。。

唔好意思,呢期迟咗放榜。。。。
好快就有组合得分出现。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-2 06:59 PM 發表

有冇人睇 欧洲冠军联赛 阿仙奴 vs 波图 果场赛事??
如果有, 我肯定你哋一定会 KEEP住/买 阿仙奴球员。。。
我已经放弃arsenal球员,改换有实力兼一定赢球的球队,来个打逆转
哈哈。。我今期買了7位Arsenal 球員喔。。

原帖由 woodstock1221 於 2008-10-2 08:36 PM 發表
哈哈。。我今期買了7位Arsenal 球員喔。。
祝你好运
原帖由 wlt1110 於 2008-10-2 20:50 發表

祝你好运
謝謝wlt兄祝福。我對阿仙奴的球員有一定的信心。。