返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-10-3 11:20 PM 發表

坚定流的??

我相信Adebayor会带给大家惊喜。
老实遘 我本身係阿仙奴球迷都唔敢买自己球队前锋,

第一:估计wood&chu兄呢两位超级球迷应该已经买咗,所以避免大家齐齐作 高风险 投资。
第二:Adebayor&Persie真係太贵 反而曼联前锋仲没起价 值得收藏。

回應 jacksonkua 第 946 篇文章

我也是觉得太贵了,所以买了曼联前锋BERBATOV!希望他会进啊!!!

原帖由 可爱 於 2008-10-4 12:33 AM 發表
我也是觉得太贵了,所以买了曼联前锋BERBATOV!希望他会进啊!!!
哈哈。。。Berbetov已经成功摆脱包袱,
英超将更加精彩。
我都希望可以买到佢!
向中游队伍发展,包你有非同凡响的结果

第8期已经截止买人
同各位分享下我嘅阵容!

S. Given

J. Bosingwa   A. Traore   G. Bale

C. Ronaldo     S. Nasri   M. Ballack    L. Modric

F. Torres    J. Defoe    R. Pavlyuchenko

原帖由 jacksonkua 於 2008-10-4 07:43 PM 發表
第8期已经截止买人
同各位分享下我嘅阵容! S. GivenJ. Bosingwa   A. Traore   G. BaleC. Ronaldo     S. Nasri   M. Ballack    L. ModricF. Torres    J. Defoe:onio ...
好阵容呀。。。
jack兄 怎样看这期的重头戏<MC VS LIV>
原帖由 canz85 於 2008-10-4 08:48 PM 發表

好阵容呀。。。
jack兄 怎样看这期的重头戏
我觉得利记如冇意外,
应该会以2-1取胜。。。
理由好简单:Torres已经回勇!
而上一场如果有睇Portsmouth对MC果场波,
就应该会觉得MC实在太多地方需要改善。。。
成支球队太过依赖 Elano & Ireland。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-4 12:19 AM 發表

老实遘 我本身係阿仙奴球迷都唔敢买自己球队前锋,

第一:估计wood&chu兄呢两位超级球迷应该已经买咗,所以避免大家齐齐作 高风险 投资。
第二:Adebayor&Persie真係太贵 反而曼联前锋仲没 ...
唔好意思 阿仙奴既超級球迷已經賣左adebayor
今期睇好wigan
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-10-4 10:16 PM 發表

唔好意思 阿仙奴既超級球迷已經賣左adebayor
今期睇好wigan
咁chu兄必定有买 Zaki 呢位超级前锋!
对上一轮见佢嘅表现出色,
Wigan 可以买到D可以即买即用 球员 真係令人佩服。
如果佢踢强对 可能仲有机会发挥。。。
依家 我见佢已经具备所有英超前锋所需要嘅条件。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-4 10:30 PM 發表

咁chu兄必定有买 Zaki 呢位超级前锋!
对上一轮见佢嘅表现出色,
Wigan 可以买到D可以即买即用 球员 真係令人佩服。
如果佢踢强对 可能仲有机会发挥。。。
依家 我见佢已经具备所有英超前锋所需要嘅条件。 ...
之前都聽過你地遘呢位前銉
跟住上一輪賽事睇左佢既表現
的確唔可以睇少 而家佢都唔算貴
所以拿拿林入貨
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-10-4 10:35 PM 發表

之前都聽過你地遘呢位前銉
跟住上一輪賽事睇左佢既表現
的確唔可以睇少 而家佢都唔算貴
所以拿拿林入貨
哈哈!证明 TVBNOW足球讨论区 全部会员都几专业下!
之前大家睇中佢真係冇错。。
另外 估计下场佢身价应该会起到至少12蚊!
因为啱啱睇 Wigan 上半场 佢有成5-6射门。。。
zaki是不错哦,我也有买!!
原帖由 wlt1110 於 2008-10-4 05:15 PM 發表
向中游队伍发展,包你有非同凡响的结果
你买嘅前锋 Bednar  啱啱入波。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-5 12:58 AM 發表

你买嘅前锋 Bednar  啱啱入波。。。
哈哈,多谢神保佑
原帖由 wlt1110 於 2008-10-5 02:40 AM 發表

哈哈,多谢神保佑
咁冇名气嘅前锋都俾你睇中。。。。
真係慧眼识英雄!
我三位前锋都等今晚入波。。。