返回列表 回復 發帖
恭喜嗮。。。"大马组"获得冠军
恭喜嗮。。。《TVBNOW》梦幻足球  --> 又係亚军
又是第二。。。几时先第一哦???
哈哈。。。
不过都算5错。。。
可以话保持水准。。。

恭喜晒“大马组”
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-6 08:53 PM 發表
恭喜嗮。。。"大马组"获得冠军!
恭喜嗮。。。《TVBNOW》梦幻足球  --> 又係亚军!
看来我们的组别很有二奶命

兄弟---下期要第一啊
无掂,至尊红魔面临小低潮,希望在入选赛后,各位务必多加努力
哈哈。。。二奶命!
要快D解除呢個称号。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-6 09:01 PM 發表
又是第二。。。几时先第一哦???
哈哈。。。
不过都算5错。。。
可以话保持水准。。。

恭喜晒“大马组”
哈哈。。steve兄!
Torres一又表现,
你同我都有机会攞高分。。。
jackson兄‧steve兄‧devin兄‧賭王‧
我們要除去二奶命稱號。。我們要轉一下陣式。
下一期我唔做隊長做回球員應該有機會上第一。。

原帖由 jacksonkua 於 2008-10-6 10:08 PM 發表
哈哈。。。二奶命!
要快D解除呢個称号。。。
哈哈,请问你们的二奶是否有毒的吗
原帖由 woodstock1221 於 2008-10-6 11:22 PM 發表
要第一,先问过我们至尊红魔吧

回應 jacksonkua 第 991 篇文章

thanks !i hope we team can keep the *from*
原帖由 woodstock1221 於 2008-10-6 11:22 PM 發表
WOOD兄唔做队长??
咁你应该同我哋嘅教练-Devin兄商量,
但我都希望你可以继续呢個任务!
chu兄&steve兄唔知你哋嘅意思点呢??
大家咁熟唔驶客气啦。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-7 12:18 AM 發表

哈哈,请问你们的二奶是否有毒的吗
绝对天然!冇任何不良成份。
原帖由 wei23 於 2008-10-7 12:30 AM 發表
thanks !i hope we team can keep the *from*
恭喜嗮wei兄,
大马组已经开始发力追上嚟。。。
恭喜大马组.......... 今期冠军...
珍惜四人帮。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-7 10:47 AM 發表

WOOD兄唔做队长??
咁你应该同我哋嘅教练-Devin兄商量,
但我都希望你可以继续呢個任务!
chu兄&steve兄唔知你哋嘅意思点呢??
大家咁熟唔驶客气啦。。。 ...
從呢幾場睇 其實wood兄已經進步很多了
反而我就.....
如果真係想換位 我贊成devil繼續做教練
而jackson兄做隊長 (因為表現穩定)
我地繼續做球員 因為無壓力
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主